WIE

Rob

Rob van der Vooren is de naam. In 1983 heb ik mijn opleiding tot bouwkundig ingenieur aan de HTS voor de Bouwkunde in Utrecht afgerond. 
Vanaf dat moment heb ik bij diverse werkgevers (met name architectenbureaus) ervaring opgedaan als werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar, projectleider, bestekschrijver en projectmanager. Een echte allrounder dus.
In de afgelopen 30 jaar vele, prachtige bouwprojecten tot stand gebracht. Veel woningen maar ook kantoren, scholen, ziekenhuizen en zwembaden heb ik in die tijd tot stand zien komen. Steeds weer een fascinerend iets; vanaf een idee tot een tekening tot een daadwerkelijk gebouw.
Naast al die voorbereiding, advisering en begeleiding van bouwprojecten deed ik in mijn vrije tijd niets liever dan zelf iets (ver)bouwen. Menige interne verbouwing van keuken, badkamer of toilet heb ik ondertussen op mijn naam staan en alsook aanbouwen en buitenbergingen.    
Toen ik dankzij de bouwrecessie in 2013 dus zonder werk kwam te zitten, was de stap naar zelfstandig aannemer in de bouwsector dus eigenlijk niet zo groot. Eindelijk kon ik van mijn hobby mijn beroep maken: wat wil een mens nog meer?